Utbildningsrelaterade tjänster

Träningsplanering, föreläsning på ett specifikt tema, banläggning, rådgivning till en träningsgrupp, teknikanalys med mera.
Lärorik Idrott erbjuder ett brett utbud av föreningsrelateradetjänster
.

Behoven är olika och jag skräddarsyr en lösnig för Er förening. Jag inleder alltid med ett samtal där vi tillsammans identifierar behov och formulerar krav. Därefter återkommer jag med en arbetsbeskrivning och kostandsförslag. Kontakta mig så talar vi vidare om just Era önskemål.

Tränarutbildning

Jag skräddarsyr utbildningen till Er utifrån Er förenings behov. Fokus kan till exempel ligga på ledarskap för barn och ungdom, orienteringsteknisk pedagogik och metodik, banläggning för orienteringsträning eller fysisk träning i olika åldrar.

Banläggningskurs för orientering
Behöver Ni någon som kan lära ut banläggning för orientering står jag gärna till tjänst. Det finns ofantligt många roliga orienteringsövningar man kan göra, men hur skapar man dessa övningar med hjälp av Ocad? Anlita mig så visar jag en massa knep för att skapa roliga orienteringsövningar. Jag håller även kurs för banläggning steg 1 och steg 2.
Vill Ni få tips på övningar rekommenderar jag Er att använda Idébanken som jag tagit fram på uppdrag av Svenska Orienteringsförbundet. Ni hittar den via följande länk: http://www.orientering.se/Forening/Idebanken/

Träningsplanering och banläggning
Söker Ni ny inspiration till Era träningar och/eller behöver hjälp med att skapa övningarna i Ocad? Jag hjälper Er förening med att planera träningarna till exempel för en vårsäsong och förbereder banor och PM för dessa.

Teknikanalys
Med hjälp av GPS-spår kan jag på analyser och sedan på distans ge vägledning om vilka moment en enskild individ bör utveckla. Denna typ av teknikanalys och stöd till Era medlemmar kan Ni upphandla för en grupp eller för enskilda individer.

Föreläsning
Jag föreläser gärna för Er förening på ämnena träningslära, orienteringsteknik, ledarskap.


Låter det intressant? Välkommen att kontakt mig för prisuppgifter och era önskemål om eventuella anpassningar.

 

Här kommer du till

kontaktformuläret.