Tjänster

Min breda idrottsbakgrund gör att jag är mångsidig inom tränar- och ledarutbildning med avseende på idrottsledarskap för barn- och ungdom. Specialistområdet är orientering. Anlita mig för en kurs eller föreläsning i er förening. Aktiva, ledare, ung eller gammal, motionär eller satsande. Oavsett målgrupp har jag något för er förening. Berätta vad ni önskar få tips och idéer kring så skräddarsyr jag ett upplägg för er.

Friskvård

Konferens hel eller halvdag, företagskväll eller bara ute efter något nytt att göra tillsammans med vännerna och gärna med inslag av frisk luft och/eller friskvård? Då ska du läsa mer om företagserbjudanden under Friskvård.

Utbildningskonsultation

Lärorik Idrott anlitas regelbundet av Svenska Orienteringsförbundet för kursledning på tränarutbildningar och lärarfortbildning. Utöver det erbjuder Lärorik Idrott i Sverige AB utbildningsrelaterade tjänster till såväl enskilda föreningar, skolor och specialförbund. Lärorik Idrott i Sverige AB producerar och säljer även utbildningsprodukter.

Träningsrådgivning

Med gedigen kunskap och erfarenhet erbjuder Lärorik Idrott i Sverige AB träningsrådgiving för både individ och grupp. Ungdom, motionär,  elitaktiv eller veteran alla kan ha nytta och glädje av träningsrådgivning. Företaget är specialiserat på utomhusträning och orientering. Läs mer under Individ så får du veta vad Lärorik Idrott i Sverige AB kan erbjuda just dig.